Bruket

Hei alle sammen og velkommen til oss på Bruket :)

Bruket har aldersgruppen fra 1-2 år . Vi har delt inn teamet vårt i tre grupper som vi har kalt Biene, Sommerfuglene og humlene. Hverdagene våre består av mye lek og aktiviteter, turer i nærmiljøet, samlingsstunder og fysisk utfoldelse. Dagene våre er også preget av rutiner ettersom dette skaper trygghet og forutsigbarhet i hverdagen for store og små.

Hovedmålet vårt er at barna skal oppleve trygghet gjennom vennskap. Vi vil jobbe med begreper som tillit, trygghet og samhold. Siden de fortsatt er små ønsker vi å jobbe med grunnholdninger som de kan ta videre med seg i livet.

Leken er også en stor del av barnets hverdag og den viktigste. Gjennom lek får barna utviklet sosial kompetanse, relasjoner og utvikling av vennskap, evne til å være kreative, empati og masse mere. Leken er viktig for mestringsfølelsen og for barnets trivsel i barnehagen. Vi voksne i Kulturstien tar leken alvorlig og ser til at den blir vernet og videreutviklet.

Vi har mange flotte rom i vår barnehage og bassenget er det mest populære. Vi bader og koser oss ofte, leker i vårt innendørs sandbasseng, maler og tegner og baker masse spennende retter.

Om det er noe dere lurer på, ikke nøl med å ta kontakt, vi er her for dere og deres barn :)

Hilsen, Kristin, Lillian,Rønnaug,, Liv og Henriette

Nyheter